ITEX 2018: Penyelidikan Muda Jadi Sandaran USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUALA LUMPUR, 11 Mei 2018 – Pameran Rekacipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa (ITEX 2018) buat kali ke-29 memperlihatkan gandingan penyelidik-penyelidik muda sebagai sandaran Universiti Sains Malaysia (USM) bertanding bagi edisi kali ini. Daripada 60 produk penyelidikan yang disaring di peringkat USM, 20 daripadanya telah terpilih untuk dibawa ke pertandingan berprestij ini.