Adikarma Dan Nilakarma Usm Cemerlang Di AKZ 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2018 - Kumpulan Kesenian Adikarma di bawah seliaan Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) telah menghantar wakil ke Festival Akar Kita Zapin 2018 (AKZ) baru-baru ini. AKZ merupakan program di bawah kerjasama Persatuan Tatihseni Malaysia, Persatuan Belia Kota Gagasan, dan Noraniza Idris Production Ventures Sdn. Bhd.