TOT USM: Pemangkin Kecemerlangan Sukan Olahraga Negara - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 28 April 2018 – Temasya Olahraga Tahunan (TOT) Universiti Sains Malaysia (USM) dilihat mampu menjadi pemangkin kepada kecemerlangan sukan negara dalam melahirkan lebih ramai atlet mahasiswa yang berkualiti dan seimbang dari segi pencapaian akademik dan penglibatan dalam bidang sukan. Demikian kata Pro-Canselor USM, Tan Sri Dato’ Dr. M. Jegathesan dalam ucapannya ketika merasmikan TOT ke-44 USM di Stadium Olahraga di sini semalam.