Suka-Suki Sukan Rakyat Imbau Zaman Kanak-Kanak - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, KUBANG KERIAN, 27 April 2018 – Batu seremban, ting ting, tarik upih dan galah panjang antara permainan yang cukup terkenal suatu masa dahulu. Namun ianya semakin dilupakan dek perubahan zaman dan kewujudan gajet-gajet canggih dewasa ini. Bagi mengembalikan nostalgia serta menyemarakkan semula permainan tersebut, Pusat Kokurikulum Universiti Sains Malaysia (USM), Kampus Kesihatan dengan kerjasama Kursus Pengurusan Acara mengadakan program Suka-suki Sukan Rakyat yang disertai oleh pelajar-pelajar serta kakitangan kampus.