Status OKU Bukan Penghalang - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PANTAI KELULUT, MARANG, TERENGGANU, 25 April 2018 – Kapas Marang International Swimathon 2018 yang diadakan baru-baru ini menyaksikan Dr. Mohd Sharizal Bin Abdul Aziz, 35, yang merupakan atlet perenang dalam acara sukan Para Olimpik dan juga merupakan seorang Pensyarah di Universiti Sains Malaysia (USM) dengan tenang dapat menyempurnakan renangan menyeberangi lautan dari Pulau Kapas ke Pantai Kelulut Terengganu bersama perenang-perenang normal yang lain.