Penerbit Usm Rangkul Empat Anugerah Terbaik Di Anugerah Buku Negara - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Kuala Lumpur, 30 April 2018 - Penerbit Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini sekali lagi mencipta sejarah apabila merangkul empat anugerah terbaik di Anugerah Buku Negara yang berlangsung di sini hari ini. Anugerah-anugerah tersebut adalah Editor Terbaik, Buku Umum Terbaik (Kategori Seni Bina), Buku Umum Terbaik (Kategori Sejarah) dan Buku Umum Terbaik (Kategori Sains Kesihatan).