Naib Canselor Rasmi ‘Smile Corner’ Dan ‘Dental Chair’ Baharu Di Unit Pergigian USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, April 2018 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail telah merasmikan ‘Smile Corner’ iaitu satu ruang khas yang disediakan di Unit Pergigian Pusat Sejahtera USM untuk sama-sama merasai pengalaman sewaktu berada di klinik pergigian. Naib Canselor turut menyempurnakan perasmian satu set baharu ‘Dental Chair’ di klinik pergigian USM ketika melawat Unit Pergigian sempena perasmian Minggu Kesihatan peringkat Kampus Induk USM anjuran Pusat Sejahtera USM yang berlangsung dari 9-14 April 2018.