Majlis Sanjungan Budi Raikan Mantan Pengerusi Dan Ahli LGU Serta TNC P&I - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 27 April 2018 – Majlis Sanjungan Budi diadakan malam tadi bagi meraikan Mantan Pengerusi Lembaga Gabenor Universiti (LGU), Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan dan ahli LGU, Datin Paduka Ir. Dr. Siti Hamisah Tapsir serta Timbalan Naib Canselor, Penyelidikan dan Inovasi (TNC P&I) Profesor Dato’ Dr. Muhamad Jantan.