43 Graduan Dapat Tawaran Pekerjaan Melalui Program Talent Rakyat - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 26 April 2018 – 43 graduan Universiti Sains Malaysia (USM) dan Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) mendapat tawaran pekerjaan Yayasan Bank Rakyat (YBR) setelah melalui Program Talent Rakyat yang diadakan selama sebulan. Program Talent Rakyat adalah hasil kerjasama di antara Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dan YBR yang bertujuan untuk mempertingkatkan kemahiran serta kebolehpasaran graduan di Malaysia.