USM Perkenal Projek Transformasi Ternak Lebah Kelulut Untuk Bantu Tingkatkan Ekonomi Penduduk Besut - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
BESUT, TERENGGANU, 21 April 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) memperkenalkan projek Transformasi Penternakan Lebah Kelulut yang sebelum ini dijalankan di Kedah dan Perak ke daerah Besut bagi membantu meningkatkan ekonomi penduduk.