Seimbangkan Kejayaan Akademik Dan Kokurikulum - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 20 April 2018 – Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) diingatkan agar seiring dan seimbangkan kejayaan akademik bersama kokurikulum supaya mampu meningkatkan kualiti jati diri, disiplin dan semangat berpasukan seterusnya meningkatkan nilai tambah para graduan USM di masa hadapan.