Projek 3M 2.0: “Eja Dengan Betul” Usaha Memperkasa Dan Memartabat Bahasa Kebangsaan - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 21 April 2018 – Buat pertama kalinya Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Sekretariat Sukarelawan India menganjurkan pertandingan “Eja Dengan Betul” dan telah berjaya menarik minat penyertaan 20 buah sekolah dari sekitar Kedah, Perak dan Pulau Pinang.