Pameran Back To Nature 3.0: Kekalkan Kelestarian Bumi, Kepelbagaian Ekosistem - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 18 April 2018 – Persatuan Sains Kajihayat, Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Pusat Pengajian Sains Kajihayat (PPSK) serta Perpustakaan Hamzah Sendut telah menganjurkan Program Back to Nature Exhibition 3.0 iaitu satu program yang memberi pendedahan secara menyeluruh tentang kepentingan alam sekitar merangkumi segenap aspek ekosistem.