Jabatan Pembangunan Juara Bola Sepak SUKJAB USM 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 14 April 2018 – Jabatan Pembangunan Universiti Sains Malaysia (USM) muncul juara Kejohanan Bola Sepak Sukan Antara Jabatan (SUKJAB) apabila berjaya menundukkan Jabatan Keselamatan USM dengan jaringan 2-0 pada perlawanan akhir yang berlangsung semalam.