USM Juarai Hoki MAKSAK Pulau Pinang Dengan Penuh Dramatik - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 8 April 2018 – Pasukan hoki Universiti Sains Malaysia (USM) mengukir kejayaan manis apabila menjuarai Kejohanan Hoki MAKSAK Peringkat Negeri Pulau Pinang 2018 kelmarin bertempat di Stadium Hoki USM. Pasukan yang mengambil bahagian bagi kejohanan kali ini adalah USM, Jabatan Pendidikan A, Jabatan Pendidikan B, Jabatan Pendidikan C, Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) dan Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP).