USM Juara National Dental Intervarsity Games Tiga Tahun Berturut-Turut - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 10 April 2018 – National Dental Intervarsity Games 2018 yang berlangsung di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Puncak Alam, Selangor pada 7 hingga 8 April lalu menyaksikan Kontinjen Universiti Sains Malaysia (USM) merangkul kejuaraan dengan jumlah kutipan 16 pingat iaitu lima emas, lima perak dan enam gangsa menerusi acara maraton, bola keranjang, futsal, bola jaring, badminton, pingpong dan bola tampar.