Misi 'Aboriginal Outreach' Dekati Masyarakat Orang Asli - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
POS BELATIN, GUA MUSANG, 5 April 2018 – Seramai 32 orang warga Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) yang terdiri daripada 25 pelajar perubatan dan tujuh kakitangannya telah menyertai program “Aboriginal Outreach” bersama penduduk Orang Asli di Kampung Chacoh, di sini selama tiga hari dua malam bermula pada 30 Mac hingga 1 April 2018.