Kajian Toksikologi Kimia: USM Meterai MoA Dengan Rakan Strategik Dari China - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 3 April 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Racun Negara (PRN) telah menandatangani perjanjian kerjasama (MoA) dengan Institute of Health Inspection and Testing (IHIT), Hubei Provincial Centre for Disease Control (HBCDC), China di dalam menjalankan kajian toksikologi kimia.