Inbase Beri Peluang Jurutera Perkasa Profesionalisme - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 6 April 2018 – Program latihan Industry Based Certification (INBASE) disifatkan sebagai platform terbaik dalam meningkatkan kecekapan profesional para jurutera yang sedang berkhidmat dan bakal jurutera di negara ini.