USM Lebar Sayap Ke China, Jalin Kerjasama Bidang Kajian Bahasa Melayu Dan Terjemahan - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
NANNING, CHINA, 21 Mac 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus melebarkan sayapnya ke negara China dengan menjalin kerjasama strategik dua hala dengan Guangxi University for Nationalities (GXUFN), China.