Program Team Building: Mahasiswa Usm-Kpt (PoliPD) Bina Budaya Kerja Berpasukan Yang Mantap - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
AYER KEROH, 26 Mac 2018 – Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Program Pesisir Ijazah Sarjana Muda Sains Perumahan, Bangunan dan Perancangan (Senibina) dari kampus USM-KPT (PoliPD) telah mengadakan satu program semangat bekerja berpasukan ('team building’) yang bertemakan ‘Kami Memimpin’.