NC USM Dan KLK USM Diraikan Di Malam Apresiasi KLKM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
SERDANG, 24 Mac 2018 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail telah dianugerahkan Pingat Perkhidmatan Gemilang sempena Malam Apresiasi Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia (KLKM) 2018 yang diadakan di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini semalam. Di dalam majlis tersebut juga, Kontingen Kumpulan Latihan Kelanasiswa USM turut dinobatkan sebagai KLKM terbaik Malaysia dengan menerima Anugerah Daerah KLKM Terbaik.