Mahasiswa Perlu Bangkit Pejuang Isu Kemanusiaan - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 28 Mac 2018 – Mahasiswa universiti mampu memberikan contoh terbaik kepada masyarakat dalam memperjuangkan isu-isu kemanusiaan seterusnya bangkit menyuarakan pendapat dan langkah terbaik untuk membantu mereka yang sedang bergelut dengan isu penindasan. Atas sebab itu mahasiswa terutamanya mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) yang berintelektual adalah mereka yang mampu memberi impak kemanusiaan yang besar bukan sahaja kepada apa yang berlaku di negara ini bahkan peringkat global.