Badorul Hisham Terima Anugerah Standard Kebangsaan 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 25 Mac 2018 – Pensyarah Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (PPKE) Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Badorul Hisham Abu Bakar baru-baru ini telah menerima Anugerah Standard Kebangsaan 2017 atas usaha dan sumbangan beliau dalam memajukan bidang standardisasi dan akreditasi Malaysia oleh Jabatan Standard Malaysia.