‘Coffee Hour Day’ Ketengah Budaya Negara Luar Kepada Warga USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 22 Mac 2018 – Kepelbagaian budaya negara-negara yang mempunyai pelajarnya menuntut di Universiti Sains Malaysia (USM) dapat dilihat melalui pameran budaya yang diadakan sempena penganjuran ‘Coffee Hour Day’ yang berlangsung di sini, hari ini.