'20 Sen Untuk Ke Syurga - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 27 Mac 2018 – Hikmah bersedekah memang tidak dapat dinafikan lagi dan seringkali kita diingatkan untuk bersedekah walaupun dalam ketika kita tidak mempunyai banyak harta kerana keberkatan dan keikhlasan tersebut akan membantu dalam meningkatkan harta kita sama ada di dunia mahupun di akhirat.