USM Terima Kunjungan Delegasi Rattana Bundit University - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 21 Mac 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus menjadi tumpuan pelawat antarabangsa apabila menerima kunjungan rasmi daripada delegasi Rattana Bundit University (RBU), Thailand yang diketuai oleh Naib Presidennya, Profesor Madya Dr. Supawadee Chuangchot. Lawatan ini lebih memberi fokus kepada usaha kolaborasi antara kedua-dua universiti terutamanya dalam bidang akademik, mobiliti pelajar dan tadbir urus.