USM Sumbang RM50,000 Kepada MyWAQF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 21 Mac 2018 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail menyampaikan sumbangan RM50,000 kepada MyWaqf iaitu program yang diilhamkan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh. Sumbangan tersebut disampaikan terus kepada Menteri Pendidikan Tinggi di Majlis Pelancaran MyWaqf yang telah diadakan di Dewan Zaaba, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) kelmarin.