USM Fun Costume Walk Sempena IWD 2018 Mendapat Sambutan Yang Amat Baik - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 19 Mac 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Penyelidikan Wanita dan Gender (KANITA) USM menganjurkan USM Fun Costume Walk bersempena Sambutan Hari Wanita Antarabangsa atau International Women Day (IWD) peringkat USM 2018 di sini hari ini. Naib Canselor USM, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail berkata, sambutan IWD adalah acara wajib KANITA dan USM pada setiap tahun, dan pada tahun ini kali pertama saya melihat wanita berjalan menggunakan kostum yang pelbagai.