Nyamuk Gajah Digunakan Untuk Bunuh Nyamuk Aedes - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 17 Mac 2018 – Bersempena dengan pertandingan dan kempen “Kampus Bebas Denggi” bagi kategori Universiti Awam (UA), USM telah mengambil inisiatif lain selain gotong-royong yang telah diadakan hari ini antaranya aktiviti mencari dan memusnahkan habitat dan tempat yang berpotensi bagi pembiakan nyamuk Aedes.