Desasiswa Tekun Juara Debat Piala Naib Canselor 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 18 Mac 2018 - Desasiswa Tekun menepati ramalan apabila muncul juara Debat Piala Naib Canselor 2018 pada pusingan akhir yang diadakan di Dewan Budaya, Universiti Sains Malaysia (USM) di sini hari ini.