USM Raih Kemenangan 100% Dalam I-Inova 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2018 – Lima pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) telah memenangi pingat dalam pertandingan sempena Ekspo Inovasi Islam (i-INOVA) 2018 yang berlangsung pada 10-11 Mac lalu di Dewan Tuanku Canselor Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan. Ia merupakan kemenangan 100% kepada USM kerana kelima-lima produk/teknologi yang dipertandingkan telah memenangi anugerah dan pingat.