Sains Dan Seni Perlu Seiring – Timbalan Menteri Mosti - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 14 Mac 2018 – “Bidang sains dan seni perlu seiring serta saling melengkapi bagi menjadikan sesuatu bidang itu lebih berpengaruh,” demikian kata Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Datuk Wira Dr. Abu Bakar Mohamad Diah ketika merasmikan pameran Science and Arts Fest@MGTF 2018 (mailto:Fest@MGTF 2018) dengan tema ‘Reviving Scientific Thinking In Society’ di Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini.