Pengerusi Kawai Corporation, Jepun Kongsi Pengalaman Bersama Pelajar USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
NIBONG TEBAL, Mac 2018 – Pengerusi Kawai Corporation Jepun, Shinichi Saku membuat kunjungan hormat serta berkongsi pengalaman bekerja dalam bidang kejuruteraan kepada pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) di Kampus Kejuruteraan, Nibong Tebal baru-baru ini. “USM sentiasa mengalu-alukan sebarang idea baharu yang dapat membantu universiti ke arah kecemerlangan,” kata Pengarah Kampus Kejuruteraan USM, Profesor Dr. Nor Azazi Zakaria ketika menerima kunjungan hormat tersebut.