NC Usm Seru Para Akademia Rebut Peluang Menjadi Yang Terawal Dalam Projek Kpt - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
NIBONG TEBAL, 12 Mac 2018 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail menyeru para akademia mengambil peluang yang disediakan oleh pihak Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) khususnya dalam permohonan geran-geran di peringkat antarabangsa bagi penyelidikan atau kajian yang dijalankan.