Minat Terhadap Wau Terbangkan Staf USM Ke Itali - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 14 Mac 2018 – Menghasilkan sebuah wau yang menarik dengan pelbagai motif hiasan bukan sesuatu yang mudah apatah lagi dalam kalangan orang muda. Namun ianya bukan khayalan bagi pemilik nama Muhd Azeimi Mohd Noor, 39, yang bertugas sebagai Pembantu Perawatan Kesihatan, Dewan Bedah, Hospital Universiti Sains Malaysia (USM).