Kampus Kejuruteraan Berperanan Penting Dalam Kecemerlangan USM - NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
NIBONG TEBAL, 15 Mac 2018 - Kampus Kejuruteraan berperanan besar dalam kecemerlangan Universiti Sains Malaysia (USM). Berikut dinyatakan oleh Naib Canselornya, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail dalam ucapan perasmian beliau di Career Fair 2018 di sini hari ini.