USM Lepasi Sasaran Pengunjung KPTN 2018 Zon Kelantan - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 11 Mac 2018 - 46,126 orang merupakan satu jumlah yang jauh meninggalkan sasaran yang ditetapkan. Namun itulah hakikat sebenar jumlah pengunjung yang datang ke Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2018 Zon Kelantan yang menutup tirai pada petang tadi.