Tuah Berkunjung Ke KPTN 2018 Noor Nabilah Bawa Pulang Sebuah Basikal - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 11 Mac 2018 - Tuah ayam nampak di taji, tuah manusia siapa yang tahu. Itulah pepatah yang sesuai untuk adik Siti Noor Nabilah Che Abdul Rahim apabila berjaya membawa pulang sebuah basikal menerusi cabutan bertuah yang diadakan di Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) Zon Kelantan 2018.