SALURAN INFORMASI PENDIDIKAN TINGGI: KPTN ZON KELANTAN BANTU BAKAL MAHASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 10 Mac 2018 – Karnival Pendidikan Tinggi Negara 2018 Zon Kelantan yang diadakan di Stadium Mini, Kompleks Sukan 2, Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan (USMKK) mendapat sambutan yang sangat menggalakkan apabila pengunjung mula memenuhi khemah pameran seawal jam 9 pagi.