Mahasiswa Diseru Terokai Bidang Keusahawanan - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 11 Mac 2018 – “Mahasiswa yang masih lagi melanjutkan pelajaran di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) digalakkan menceburi bidang keusahawanan walaupun masih bergelar pelajar”, demikian perkongsian Pengerusi Koperasi Ko-Ummah yang juga Alumni Universiti Sains Malaysia (USM), Luqman Nurhakim Perma Suria.