KPTN Zon Kelantan Terus Diserbu - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 11 Mac 2018 – Kaunter-kaunter pameran terus diserbu pengunjung pada hari kedua Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) Zon Kelantan yang berlangsung di Stadium Mini, Kompleks Sukan 2, Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM).