KPTN 2018 Zon Kelantan Dapat Maklum Balas Positif Pengunjung - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 11 Mac 2018 – Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2018 Zon Kelantan yang bermula semalam mendapat sambutan baik sehingga ke hari ini apabila pengunjung yang hadir tidak putus-putus memenuhi ruang pameran di Kompleks Sukan 2, Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM).