WARGA KAMPUS KESIHATAN MENYAMBUT BAIK TIGA INISIATIF BAHARU SEMPENA PTNC 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUBANG KERIAN, 25 Februari 2018 – Naib Canselor, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini berkongsi input berkaitan hala tuju dan perancangan Universiti dalam meneruskan kecemerlangan prestasi bagi tahun 2018 melalui Perutusan Tahunan Naib Canselor (PTNC) 2018 yang bertajuk Merekayasa USM sebagai sebuah Universiti Pilihan (Making USM A Preferred University By Design) di Kampus Kesihatan USM di sini.