USM SEDIAKAN DANA UNTUK PELAJAR JAYAKAN AGENDA H.E.B.A.T. - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 26 Februari 2018 – Buat pertama kalinya Universiti Sains Malaysia (USM) telah meluluskan dana khas berjumlah RM150,000 buat mahasiswa yang aktif di dalam persatuan, kelab dan badan beruniform bagi menganjurkan program ko-kurikulum yang bersesuaian dengan nilai H.E.B.A.T.