USM PERTAMA TAWARKAN PROGRAM MICROCREDENTIAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 26 Februari 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi perintis dalam memperkenalkan program pembelajaran ‘Microcredential for Personal & Professional Development’, satu kaedah memperkasa kepakaran yang akan memberi manfaat kepada golongan berkerjaya.