USM PAMER PENINGKATAN DALAM QS WORLD UNIVERSITY RANKINGS BY SUBJECT AREAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 1 Mac 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) menunjukkan peningkatan yang signifikan dalam kesemua lima kelompok bidang utama QS World University Rankings by Subject Areas 2018 yang diumumkan di sini baru-baru ini. Tiga kelompok bidang utama USM berada pada senarai 100 terbaik dunia berbanding cuma satu pada tahun 2017.