KAYUHAN SANTAI PROMOSIKAN KPTN 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, KUBANG KERIAN, 2 Mac 2018 – Seramai 30 orang peserta daripada Kelab Basikal Lasak Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan telah menyertai aktiviti kayuhan santai bagi menghangatkan lagi promosi Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2018 Zon Kelantan yang bakal berlangsung di Kompleks Sukan II, USM Kampus Kesihatan pada 10 dan 11 Mac ini.