JOM MASUK IPT: KPTN 2018 ZON KELANTAN KEMBALI LAGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, KELANTAN, 6 Mac 2018 – Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2018 buat kali yang ke-14 kembali lagi dan Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan akan menjadi tuan rumah bagi Zon Kelantan pada 10 dan 11 Mac ini di Mini Stadium, Kompleks Sukan 2.