#USMFIT JELAJAH LALUAN USMFIT TRAIL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 3 Mac 2018 – Sejak pelancaran program #USMFIT pada 21 Februari yang lalu, buat pertama kalinya laluan USMFIT Trail mula digunakan oleh warga Universiti Sains Malaysia (USM) dan diketuai oleh Pensyarah Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) USM, Profesor Madya Dr. Ahmad Munir Che Muhamed.